FULD AF FRUGTIGHED

Vores fantastiske ingredienser er nøje udvalgt for at komplementere hinanden, hvilket sikrer, at vores barer leverer den bedste smag og tekstur. Ration barer er lavet af en speciel blanding af Æbler, frugter, glutenfri fuldkornshavre og solsikkekerner og hørfrø. Vores barer indeholder ingen kunstige ingredienser, og er vegetarisk, glutenfri og nøddefri.

 

Vores prisvindende barer smager fantastisk og fås i syv lækre smage der alle grundlæggende indeholder et helt æble: Mango & passionsfrugt, Rabarber, Blåbær & solbær, Mynte og lime, Rødbede, gulerod & citron, ingefær & mild chili samt kanel.

ALTID ET HELT ÆBLE I

Æbler er en god kilde til vitamin C, som styrker vores immunforsvar. Æbler kan også bidrage til din indtagelse af vitamin K, som styrker vores knogler og hjælper sår med at hele. Samtidig kan de være en kilde til mineralet kalium, som styrker vores blodomløb og kan sænker blodtrykket.

 

De saftige æbler kan også hjælpe til at få en sund og velfungerende tarmflora. Æbler indeholder nemlig kostfiberen pektin, der øger mængden af sunde tarmbakterier. Det er godt for såvel fordøjelse som immunforsvar, ligesom det måske kan reducere risikoen for tarmkræft.

 

Blandt de sundeste frugter i verden er æbler et, da det har et lavt glykæmisk indeks, der bevirker, at de optages langsommere i kroppen sammenlignet med andre typer af frugter. Ved at spise et æble om dagen kan du undgå et svingende blodsukker i løbet af dagen og dermed mindske trangen til søde sager.

HVORFOR BENYTTER VI HELE HAVREKERNER ?

Vores hele glutenfri fuldkorns havrekerner er udvalgt specielt for at sikre en lang mæthed og stabilt blodsukker!

Havren giver også vores barer substans så du har noget at tygge i, og så er de en god kilde til at få mere kostfiber, vitaminer og mineraler.

Havre bruges også i vores barer for at give den helt særlige tekstur der altid kendetegner en Ration og for at skabe sammenhæng og balance til alle de lækre saftige frugtingredienser.

Vi bruger kun glutenfri fuldkornshavre, så personer med cøliaki også kan nyde godt af vores produkter.

Al den havre vi bruger i vores produktion er høstet i Danmark.

Læs om de mange sundhedsmæssige fordele ved at spise hel glutenfri havrekerner her.

  • 100% Fuldkorn

    Havrekernerne i vores lækre snackbarer er 100% fuldkorn, hvilket betyder, at intet bliver sorteret væk, alt dette fantastiske korn forbliver perfekt intakt under hele processen fra mark til fremstilling af produktet.

  • Beta-glucan

    De opløselige fibre der er i fuldkornshavre kaldes beta-glucan, som er kendt for at hjælpe med at reducere blodkolesterolniveauet og beskytte mod hjertesygdomme.

  • Ristede havre

    De Ristet glutenfri fuldkornhavre har en let nøddeagtig smagsnote, som gør dem ideelle til vores velsmagende barer.

HVAD ER FULDKORN?

Hvorfor er fuldkorn så vigtigt? Til eksempel indeholder raffinerede havregryn ikke alle dele af kornet, selvom de er også er en fantastisk råvare. Fuldkorn har ikke fået fjernet deres klid og kim ved formalingen, hvilket gør dem til en rig kilde til de vigtige opløselige fibre, beta-glucan. Læs meget mere om emnet her.

STRUKTUREN I ET FULDKORN

Fuldkorn indeholder alle tre dele af det dejlige korn – kimen, endospermen og klid. Kliddet er kernens grove ydre lag, som indeholder det sunde fiber. Endospermen er den største del af kernen, og den er energileverandøren. Kimens er den mindste del af fuldkornet og er plantens embryo i dens tidlige stadier.

Fuldkorn får alt, og vi mener alt, til at glide fint igennem fordøjelsessystemet. Fuldkorn er velkendte for sine gode fiberegenskaber.

Fuldkorn er også en vigtig kilde til magnesium og vitamin B, som hjælper kroppen med at omdanne mad til energi, og kan hjælpe med at beskytte mod hjertesygdomme samt forebygge fosterskader under graviditet.

Der er fuldkorns glutenfri havre i vores barer, der giver dem deres fantastiske faste tekstur og afbalancerer den lækre smag af frugt.

Forstå hvorfor fuldkorn er så vigtigt for din krop ved at læse vores artikel om emnet her.

Find os også i dit lokale supermarked