Fri levering på ordrer over 499 kr. - ellers kun 35 kr. til pakkeshop

FULD AF FRUGTIGHED

Vores fantastiske ingredienser er nøje udvalgt for at komplementere hinanden, hvilket sikrer, at vores barer leverer den bedste smag og tekstur. Ration barer er lavet af en speciel blanding af Æbler, frugter, glutenfri fuldkornshavre og solsikkekerner og hørfrø. Vores barer indeholder ingen kunstige ingredienser, og er vegetarisk, glutenfri og nøddefri.

 

Vores prisvindende barer smager fantastisk og fås i syv lækre smage der alle grundlæggende indeholder et helt æble: Mango & passionsfrugt, Rabarber, Blåbær & solbær, Mynte og lime, Rødbede, gulerod & citron, ingefær & mild chili samt kanel.

ET HELT ÆBLE

Æbler er en god kilde til vitamin C, som styrker vores immunforsvar. Æbler kan også bidrage til din indtagelse af vitamin K, som styrker vores knogler og hjælper sår med at hele. Samtidig kan de være en kilde til mineralet kalium, som styrker vores blodomløb og kan sænke blodtrykket.

 

De saftige æbler kan også hjælpe til at få en sund og velfungerende tarmflora. Æbler indeholder nemlig kostfiberen pektin, der øger mængden af sunde tarmbakterier. Det er godt for såvel fordøjelse som immunforsvar, ligesom det måske kan reducere risikoen for tarmkræft.

 

Blandt de sundeste frugter er æbler, da de har et lavt glykæmisk indeks, der bevirker, at de optages langsommere i kroppen sammenlignet med andre slags frugter. Ved at spise et æble om dagen kan du undgå et svingende blodsukker i løbet af dagen og dermed mindske trangen til søde sager.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af vores gode tilbud.

HVAD SÅ MED DET DER HAVRE?

Vores hele glutenfri fuldkorns havrekerner er udvalgt specielt for at sikre dig lang mæthed og give dig stabilt blodsukker. Den herlige glutenfri fuldkornshavre giver vores barer substans så du har noget at tygge i og så er de en god kilde til fibre, vitaminer og mineraler. Havre bruges i vores barer for at give den helt særlige tekstur der kendetegner Ration og for at balancere alle de lækre saftige frugtingredienser. Vi bruger fuldkorns glutenfri havre, så personer med cøliaki også kan nyde vores produkter. Vores danske, glutenfri fuldkornshavre giver også allround støtte til din kropslige sundhed.

  • 100% Fuldkorn

    Havrekernerne i vores lækre snackbarer er 100% fuldkorn, hvilket betyder, at intet bliver sorteret væk, alt dette fantastiske korn forbliver perfekt intakt under hele processen fra mark til fremstilling af produktet.

  • Beta-glucan

    De opløselige fibre der er i fuldkornshavre kaldes beta-glucan, som er kendt for at hjælpe med at reducere blodkolesterolniveauet og beskytte mod hjertesygdomme.

  • Ristede havre

    De Ristet glutenfri fuldkornhavre har en let nøddeagtig smagsnote, som gør dem ideelle til vores velsmagende barer.

HVAD ER FULDKORN?

Hvorfor er fuldkorn så vigtigt? Til eksempel indeholder raffinerede havregryn ikke alle dele af kornet, selvom de er også er en fantastisk råvare. Fuldkorn har ikke fået fjernet deres klid og kim ved formalingen, hvilket gør dem til en rig kilde til de vigtige opløselige fibre, beta-glucan.

STRUKTUREN I ET FULDKORN

Fuldkorn indeholder alle tre dele af det dejlige korn – kimen, endospermen og klid. Kliddet er kernens grove ydre lag, som indeholder det sunde fiber. Endospermen er den største del af kernen, og den er energileverandøren. Kimens er den mindste del af fuldkornet og er plantens embryo i dens tidlige stadier.

Fuldkorn får alt, og vi mener alt, til at glide fint igennem fordøjelsessystemet. Fuldkorn er velkendte for sine gode fiberegenskaber.

Fuldkorn er også en vigtig kilde til magnesium og vitamin B, som hjælper kroppen med at omdanne mad til energi, og kan hjælpe med at beskytte mod hjertesygdomme samt forebygge fosterskader under graviditet.

Der er fuldkorns glutenfri havre i vores barer, der giver dem deres fantastiske faste tekstur og afbalancerer den lækre smag af frugt.

-

Har du spørgsmål til ingredienserne i vores produkter som ikke besvares her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Find os i din lokale