Kundeservice

Find svar på de oftest stillede spørgsmål og politkker nedenfor

Hvis du har spørgsmål eller input til produkter og ordre kan du kontakte os på service@feelgoodcompany.dk. Du er også meget velkommen til at skrive til os i chatten under vores åbningstider.

Salg af varer online på www.ration.dk

Ved at afgive en ordre hos os er du bundet af de vilkår og betingelser, der er angivet nedenfor. Du bør opbevare en kopi af disse vilkår til dine arkiver.

I disse termer:

"Websted" betyder www.ration.dk

"Varer" betyder de varer, vi leverer til dig i overensstemmelse med disse T&C'er.

"Ordre" betyder en ordre, du afgiver med detaljer om de varer, du ønsker at købe hos os.

“Vi/Os/Vores” betyder Feel Good Company ApS eller ethvert andet brand inden for koncernen.

"Du/din" betyder dig, den person, der bruger vores hjemmeside og/eller køber hos os.

1. HVORDAN DISSE VILKÅR OG BETINGELSER GÆLDER

1.1 Vilkårene i afsnit A forklarer, hvordan vores websted skal bruges. De gælder for ALLE brugere af hjemmesiden. Afsnit B gælder også, når du køber varer ved hjælp af hjemmesiden. Vi kan ændre vilkårene fra tid til anden, og du rådes til at tjekke dem regelmæssigt for eventuelle ændringer, som vi foretager.

1.2 Når du bruger hjemmesiden, kan vi indsamle oplysninger om dig og dit besøg på hjemmesiden. Disse er beskrevet i vores privatlivspolitik.

1.3 Disse vilkår gælder kun for forbrugerkonti. Kunder med handelskonti skal henvise til de forretningsbetingelser, der er udstedt på konto oprettet.

2. OM DENNE WEBSTED 

2.1 Denne hjemmeside er rettet mod personer, der er forbrugere. Informationen på denne hjemmeside er på engelsk, al kommunikation skal være på engelsk og hjemmesiden er designet til at overholde dansk lovgivning (i EU). Du kan muligvis se hjemmesiden på et marked, hvor vi ikke sædvanligvis sælger vores varer, og vi kan ikke holdes ansvarlige for manglende overholdelse af lokal reklame eller andre love i relation til denne hjemmeside eller dens indhold. Vi kan begrænse adgangen til nogle dele af webstedet til brugere, der har registreret sig hos os.

2.2 Denne hjemmeside drives af Feel Good Company ApS i Danmark under dansk virksomhedsregistreringsnummer DK37372099. Vores hjemstedsadresse er: Æblehaven 1, 3500 Værløse, Danmark.

3. VORES RETTIGHEDER PÅ WEBSTEDET

Ophavsretten og andre ejerskabsrettigheder (kendt som "Immaterielle rettigheder") til denne hjemmeside og dens indhold (inklusive design, tekst, logoer, handelsnavne, grafik, software og andet materiale) ejes af os eller vores licensgivere . Du må ikke selv eller tillade nogen anden at offentliggøre, kopiere, distribuere eller ændre noget af indholdet på denne hjemmeside (© www.ration.dk). Alle rettigheder forbeholdes.) Enhver kan se denne hjemmeside og udskrive sider fra den udelukkende til personlig brug, for at gennemse vores produkter og afgive en ordre hos os. Enhver anden brug er strengt forbudt uden vores forudgående skriftlige samtykke. Du må ikke lave nogen kopi af noget materiale fra hjemmesiden til nogen som helst forretningsrelateret brug. Du må ikke på nogen måde kopiere, reproducere eller bruge varemærker, logoer eller mærkenavne, som vises på hjemmesiden. Link til vores websted på andre websteder er efter vores skøn, og vi kan kræve, at du stopper med at give links til vores websted til enhver tid. Vi kan bruge enhver information, som du uploader til vores hjemmeside, som vi beslutter, og vi kan også videregive disse oplysninger til en tredjepart.

4. WEBSITESINDHOLD

Vi har været meget omhyggelige med at udarbejde denne hjemmeside, men hverken vi eller andre repræsentanter eller andre virksomheder i vores gruppe af virksomheder vil være ansvarlige for eventuelle skader, tab eller omkostninger, uanset hvordan de opstår som følge af din brug af eller tillid til hjemmesiden. Vi tilstræber at give oplysninger, der er nøjagtige og opdaterede; men vi garanterer ikke at gøre det. Du er ansvarlig for at sikre, at din tillid til denne hjemmeside er egnet til dine egne formål, og de oplysninger, som vi giver, er ikke beregnet til at være rådgivning, som du bør stole på. Vi kan til enhver tid ændre, fjerne eller på anden måde tilpasse indholdet af vores hjemmeside uden forudgående varsel. Vi kan give links til andre websteder.Hvis vi gør dette, leveres disse links kun for din bekvemmelighed, og vi kan ikke være ansvarlige for indholdet eller tilgængeligheden af ​​disse websteder. Vi garanterer ikke, at denne hjemmeside altid vil være tilgængelig eller fri for fejl, virus eller lignende. Vi er juridisk forpligtet til at levere varer, der er i overensstemmelse med kontrakten, og vi tilstræber at sikre, at produktbillederne på vores hjemmeside er så nøjagtige som muligt, men der kan være små farvevariationer mellem varerne og de billeder, der vises online.

5. HVORDAN DU SKAL BRUGE DENNE WEBSTED

Indsendelser eller kommentarer, der på nogen måde er ærekrænkende, fornærmende, obskøne, ulovlige, sexistiske, racistiske, eller som på nogen måde kan fornærme nogen person, er strengt forbudt. Du må ikke bruge noget grovt sprog, være aggressiv, bande, true, chikanere eller misbruge nogen anden person, inklusive men ikke begrænset til andre brugere af denne hjemmeside. Alle oplysninger, du indsender, skal være nøjagtige, sandfærdige og må ikke kopieres. Du skal til enhver tid bruge din egen identitet, når du bruger hjemmesiden og bør sikre, at alle oplysninger, som du giver, er nøjagtige og opdaterede efter din bedste viden. Du må ikke bruge oplysninger om nogen anden person, medmindre du har deres tilladelse til det. Hvis du har en adgangskode som en del af vores sikkerhedsprocedurer, skal du behandle disse oplysninger fortroligt og må ikke videregive dem til nogen. Vi kan nægte adgang til denne hjemmeside for enhver, der ikke overholder disse vilkår. Afsnit B: Salgsbetingelser

6. VORES AFTALE FOR SALG AF VARER OG BESTILLINGSPROCESSEN

6.1 Hjemmesiden viser varer, der er annonceret til salg, og giver information om dem. Ved at annoncere for varer på hjemmesiden inviterer vi dig til at afgive en ordre hos os. Hvis du afgiver en ordre, er vi ikke forpligtet til at acceptere den ordre, og kontrakten mellem os vil kun blive dannet, hvis og når vi accepterer din ordre. Hverken indsendelse af en elektronisk ordreformular eller fuldførelse af checkout-processen udgør vores accept af din ordre. Vores accept af din ordre og fuldførelsen af ​​kontrakten mellem dig og os vil finde sted ved afsendelse til dig af varerne. Du kan inkludere et vilkårligt antal varer i en enkelt ordre, underlagt eventuelle begrænsninger angivet i disse vilkår eller på webstedet, og hver ordre, som du afgiver, vil være en separat kontrakt mellem os. Vi forbeholder os retten til at nægte at levere varer til enhver person.

6.2 Enhver ændring af kontrakten skal være udtrykkeligt aftalt mellem dig og os.

6.3 Vi kan afvise din ordre eller annullere din ordre, hvis vi beslutter, at det er rimeligt at gøre det, hvilket kan omfatte omstændigheder, hvor:

6.3.1 Vi er ikke i stand til at opnå autoriseret betaling, eller betalingsprocessen er ufuldstændig; eller

6.3.2 Vi identificerer en produkt- eller prisfejl på webstedet; eller

6.3.3 Du ikke opfylder nogen kriterier for berettigelse af køb, som vi kan pålægge fra tid til anden; eller

6.3.4 Vi har mistanke om, at din ordre er relateret til svigagtig aktivitet; eller

6.3.5 Du undlader at indsende alle nødvendige og relevante detaljer for at give os mulighed for at opfylde ordren; eller

6.3.6 Varer er ikke tilgængelige eller udsolgt.

6.4 Vi kontakter dig muligvis via telefon eller e-mail for at bekræfte detaljerne, før vi er i stand til at behandle og afsende din ordre, eller vi kan muligvis ikke acceptere den.

6.5 Varerne, der vises til salg på denne hjemmeside, er beregnet til privat, forbrugerbrug, og du må ikke videresælge varer eller tilbyde dem som en kommerciel virksomhed. Vi forbeholder os retten til at begrænse den samlede værdi af varer, som kan inkluderes i en ordre.

6.6 Alle varer, der vises til salg på dette websted, vil blive afsendt med mindst 50 dage før bedst før-datoen.

7. PRIS OG BETALING

7.1 Priser og leveringsomkostninger er som offentliggjort på webstedet, når vi accepterer din ordre. Priserne er inklusiv moms. Leveringsomkostninger er vist separat.Alle gældende leveringsomkostninger er som angivet på hjemmesiden eller som specificeret over telefonen på det tidspunkt, hvor du afgiver din ordre. Leveringsafgiften for ordren er vist på indkøbskurvens side under dine valgte varer. Det betyder, at hvis du bestiller mere end én vare, er der ingen leveringsomkostninger for de ekstra varer.

7.2 Vi kan til enhver tid ændre priserne. Hvor der er forskel mellem en pris på det tidspunkt, hvor ordren foretages, og når vi afsender din ordre, vil vi informere dig via e-mail eller telefon og spørge dig, om du ønsker at fortsætte. Hvis du afslår og af en eller anden grund allerede har modtaget betalingen, vil den blive genkrediteret til din kredit- eller debetkonto.

7.3 Tilbud og kampagner på webstedet er afhængige af tilgængelighed, og vi kan ændre eller trække dem tilbage til enhver tid og uden varsel. Intet skal forpligte os til at opretholde tilbud eller kampagner i nogen periode. Yderligere vilkår kan gælde, hvis detaljer vil blive vist.

7.4 Vi skal modtage fuld betaling for varerne, når de afsendes.

7.5 Vi accepterer betaling via Dankort, Mastercard, Visa, Maestro, American Express, PayPal og Shop Pay, Apple Pay, Google Pay. Du må kun bruge et kort eller betalingskonto, hvis du er den navngivne kort- eller kontohaver. Ved at afgive en ordre bekræfter du, at du er den autoriserede kort- eller kontoindehaver. Alle kredit- og betalingskort- og kontoindehavere er underlagt validerings- og sikkerhedstjek samt godkendelse fra kort- og kontoudstederen og eventuelle yderligere vilkår pålagt af udstederen. Hvis udstederen ikke autoriserer betaling, accepterer vi ikke din ordre og er ikke ansvarlige for forsinkelser eller manglende levering.

7.6 Hvis vi ikke har et tilstrækkeligt lager af varer, giver vi dig besked via e-mail eller telefon, og din kredit- eller betalingskorttransaktion vil blive annulleret eller refunderet. Vi vil gøre dette så hurtigt som muligt og senest 30 (tredive) dage fra datoen for din ordre. Vi er ikke ansvarlige for nogen form for kompensation, hvis varer, som du bestiller, ikke er tilgængelige af en eller anden grund.

7.7 når du bruger vores abonnementsservice, får du -15 % rabat på alle ordrer uden nogen bindingsperiode.

8. RETUR

Hvis du ombestemmer dig

8.1 Du har en juridisk ret til at annullere kontrakten (med forbehold for visse undtagelser angivet nedenfor) uden at angive nogen grund inden for 7 dage fra dagen efter, at du har modtaget varerne. Dette er "Fortrydelsesfristen".

8.2 Du kan annullere via e-mail til service@feelgoodcompany.dk. Du bør opbevare dokumentation for at have givet besked om annullering, såsom en e-mailkvittering.

8.3 Du skal returnere varerne til os inden for 7 dage efter at have givet os besked om, at du ønsker at annullere ved at sende dem til:

Feel Good Company ApS
c/o Blue Water Shipping A/S
Ventrupparken 8b havn 0
2670 Greve
Danmark

8.4 Varerne skal returneres ubrugte med den originale emballage og kvalitetsetiketter intakte.

8.5 Du skal passe på produkterne, før du returnerer dem til os. Vi kan reducere det beløb, vi refunderer til dig, hvis du bruger dem, beskadiger dem eller på anden måde gør noget ud over, hvad der med rimelighed er nødvendigt for at undersøge dem, og som reducerer deres videresalgsværdi - f.eks. åbning og brydning af emballagen.

9. HVIS TING GÅR GALT 

9.1 Vi garanterer, at varerne:

9.1.1 overholde deres beskrivelse på vores websted; og

9.1.2 er fri for materialefejl på leveringstidspunktet (så længe du overholder paragraf 9.3).

9.2 Vi giver ingen anden garanti (og udelukker enhver garanti, vilkår eller betingelse, der ellers ville være underforstået) med hensyn til kvaliteten af ​​varerne eller deres egnethed til noget formål.

9.3 Hvis du mener, at vi har leveret varer, der er defekte i materialer eller udførelse, skal du informere os hurtigst muligt; og tillade os at undersøge det.

9.4 Hvis varerne viser sig at være defekte i materiale eller udførelse (efter vores undersøgelser), og du har overholdt disse betingelser (i paragraf 93) fuldt ud, vil vi (efter vores valg) reparere varerne, erstatte varerne eller refundere prisen.

9.5 Intet i disse vilkår påvirker dine lovbestemte rettigheder. Dette er dine rettigheder, der er givet ved lov, og som ikke kan ændres af os.

10. VORES ANSVAR

10.1 Vi er ikke ansvarlige for andre tab eller skader (herunder indirekte tab eller følgetab, økonomisk tab, tab af fortjeneste eller tab af brug) som følge af kontrakten eller leveringen af ​​varer eller deres brug, selvom vi er uagtsomme .

10.2 Vores samlede ansvar over for dig (af én enkelt årsag) for skader forårsaget af vores uagtsomhed er begrænset til €1.000.000.

10.3 For alle andre forpligtelser, der ikke er nævnt andetsteds i disse vilkår, er vores ansvar begrænset i skader på varernes pris.

10.4 Intet i disse vilkår begrænser eller begrænser vores ansvar for dødsfald eller personskade som følge af uagtsomhed.

11. LEVERING

11.1 Vi tilstræber at levere varerne inden for de vejledende tidsskalaer, der er vist på vores websted. Henvisninger til "arbejdsdag" skal betyde enhver dag i ugen undtagen weekender og helligdage. Det betyder, at vi ikke er ansvarlige, hvis varer leveres uden for disse tider, og vi er ikke ansvarlige for konsekvenserne af eventuel forsinkelse. Hvis vi ikke er i stand til at levere varerne inden for den angivne tidsramme, vil vi gøre en rimelig indsats for at fortælle dig dette via e-mail og give et ændret leveringsestimat.

11.2 Hvis varer er udsolgt, giver vi dig besked via e-mail.

11.3 Hvis du bestiller mere end ét produkt, garanterer vi ikke, at alle varer vil blive leveret til dig i én levering, og vi forbeholder os retten til at levere i flere forsendelser.

11.4 Ejendomsretten til varerne overgår først til dig ved levering af varerne. Varerne er på din risiko fra leveringstidspunktet, og du bør derfor tage rimelig vare på dem.

11.5 Varer vil blive leveret til den adresse, som du angiver i ordreprocessen, men leveringspraksis kan variere afhængigt af, hvilken transportør der leverer varerne. Du skal oplyse en gyldig adresse for levering. Leveringsmetoden, som vi bruger, kan variere afhængigt af varernes art og antal. Vi vælger, hvad vi mener er den mest passende leveringsmetode for varerne.

11.6 Vi forbeholder os retten til at træffe alternative arrangementer for levering, som vil afhænge af den transportør, vi bruger til at levere varerne. Dette kan omfatte at efterlade varerne hos en nabo eller et sikkert sted i eller omkring din ejendom.

11.7 Hvis varerne ikke leveres på den forventede dato, skal du give os besked om en sådan manglende levering inden for 30 dage efter en sådan fejl i leveringen.

12. VORES RETTIGHEDER TIL VARER

Alle ejerskabsrettigheder kendt som intellektuelle ejendomsrettigheder til varerne, inklusive alle designs, varemærker, mærkenavne, billeder og logoer, er og skal forblive vores eller vores licensgiveres ejendom. På intet tidspunkt må nogen rettigheder, titel eller interesse i de intellektuelle ejendomsrettigheder overgå til dig.

13. GENERELT 

13.1 Kontrakten mellem dig og os er bindende. Du må ikke overføre eller overdrage dine rettigheder eller forpligtelser til en anden person uden vores udtrykkelige aftale. Vi kan til enhver tid overføre eller overdrage vores rettigheder og forpligtelser i henhold til kontrakten eller udpege tredjeparter til at hjælpe os med at udføre vores forpligtelser, forudsat at dette ikke reducerer vores forpligtelser over for dig.

13.2 Hvis en klausul i denne kontrakt på nogen måde viser sig at være ugyldig af en domstol eller anden kompetent myndighed, vil alle andre klausuler i kontrakten fortsat være gældende.

13.3 Denne kontrakt er underlagt dansk lovgivning, og både vi og du er enige om, at enhver tvist, der opstår under eller forbundet med den, afgøres af de danske domstole.

13.4 Vi kan til enhver tid ændre disse vilkår og uden varsel til dig.Enhver ændring træder i kraft umiddelbart efter at være blevet offentliggjort på hjemmesiden og vil blive anset for at være accepteret af enhver person, der bruger hjemmesiden

135 En person, der ikke er part i denne kontrakt, har ingen ret i henhold til tredjemands kontraktrettigheder til at håndhæve nogen vilkår i den, som betyder, at kun vi og du har rettigheder i henhold til den. Dette påvirker ikke nogen ret eller afhjælpning for nogen person, som eksisterer eller er tilgængelig på anden måde end under det.

13.6 Vi har en procedure til at undersøge klager og til at håndtere forespørgsler om vores websted. Kontakt venligst kundeservice:

På e-mail til service@feelgoodcompany.dk

14. KAMPAGNER

14.1 Procent (eller penge) rabat på rabatter (f.eks. 20 % rabat)

Rabatten giver dig ret til en besparelse på beløbet og valutaen/procenten angivet i kampagnen, på de angivne datoer. Der vil ikke blive givet kontanter eller andet alternativ. Returværdien af ​​den eller de varer, der er købt med rabatten, skal være den gældende returværdi under arrangørens returpolitik minus den opnåede rabat. Dette tilbud kan til enhver tid ændres eller trækkes tilbage efter arrangørens skøn. Dine lovbestemte rettigheder som forbruger påvirkes ikke.

14.2 Ration Facebook-konkurrence – Flash Giveaway T's & C's

For at deltage i konkurrencen skal deltagere indsende deres bidrag via facebook @rationworld. Bidragene vil blive bedømt af RATION-teamet.

Der er kun adgang for indbyggere i DK.

Deltager(e) skal være fyldt 16 år.

Konkurrencen er åben indtil midnat på den slutdato, der er angivet i konkurrenceopslaget. Vinderen vil blive offentliggjort kort efter.

Vinderen vil vinde produktet fra RATION-serien eller en anden nomineret præmie som beskrevet i konkurrenceopslaget.

Arrangøren (Feel Good Company ApS) er ikke ansvarlig for ansøgninger, der ikke er modtaget, ufuldstændige, forsinkede eller beskadigede.

Gevinsterne er som angivet og kan ikke overdrages, sælges eller byttes. Der er ikke noget kontant alternativ. Ingen bulk- eller tredjepartsindtastninger accepteret.

Arrangøren forbeholder sig retten til at erstatte præmien af ​​samme eller større værdi i tilfælde af utilgængelighed på grund af omstændigheder uden for arrangørens kontrol.

Ved at deltage i denne konkurrence accepterer deltagerne at være bundet af reglerne og af alle andre krav, der er angivet i kampagnematerialet.

Vinderen skal gå i op til 28 dage, før præmien kommer frem.

Webstedet www.ration.dk ejes og drives af Feel Good Company ApS og udtrykkene "RATION", "vi", "os" ” og ”vores” vedrører Feel Good Company ApS.

Feel Good Company ApS er registreret i Danmark (virksomhedsnummer DK37372099), (momsnr. DK37372099) registreret adresse: Æblehaven 1, 3500 Værløse, Danmark.

 

Denne hjemmeside ejes og drives af:

Feel Good Company ApS

Æblehaven 1

3500 Værløse

Momsnr.: 37372099

Telefon: +45 20 16 46 00Oplysningerne i denne Cookiepolitik gives til dig på en åben og gennemsigtig
måde, så du kan se, hvordan cookies bruges til at berige din besøgendes
oplevelse og træffe et informeret valg om at tillade brugen af ​​dem. Men
hvis du ønsker at slette cookies, kan dette gøres via indstillinger i din
webbrowser. Nedenfor kan du læse mere om vores brug af cookies.Cookies

Når du besøger denne hjemmeside, vil din online-enhed automatisk modtage en
eller flere cookies, som overføres fra denne hjemmeside til din internetbrowser.Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil. Den indeholder ingen personlige
oplysninger og er ikke i stand til at indsamle oplysninger. Der kan bruges
to typer cookies, "kun session" og "vedvarende". "Session-only"
cookies slettes, når du afslutter din browsersession. "Persistente
cookies" forbliver på din enhed i det tidsrum, der er angivet i cookien,
hvorefter de sletter sig selv. Disse cookies kan dog blive fornyet, hver
gang du besøger hjemmesiden.Cookietyper

Det er almindeligt at skelne mellem førstepartscookies og tredjepartscookies. Førstepartscookies
tildeles det websted, du besøger, mens tredjepartscookies kommer fra en
tredjepart, såsom et webanalyseprogram.Hvorfor bruger vi cookies?

Vi bruger cookies til at vurdere indholdsbrug og til at udarbejde statistik om
brugen af ​​hjemmesiden for at forbedre brugeroplevelsen. Disse data kan
bruges til at definere, hvor de besøgende kommer fra, hvilket indhold der ses
og hvor længe. Disse oplysninger kan ikke bruges til at identificere en
besøgende som enkeltperson. Både førsteparts- og tredjepartscookies kan
bruges på denne hjemmeside.Hvor længe vil cookies blive gemt på min computer?

Cookies levetid kan variere. Nogle cookies forsvinder, når du lukker
browseren, mens andre eksisterer i længere tid. For mere information om
cookie-udløb se cookie-erklæringen.Kan jeg stadig besøge hjemmesiden, hvis cookie-funktionen er deaktiveret?

Ja. Skulle du have cookies deaktiveret på din online-enhed, vil du fortsat
have den samme adgang til hjemmesidens indhold som med cookies aktiveret. Nogle
funktioner såsom undersøgelser og værktøjer kan dog fungere med reduceret
funktionalitet eller slet ikke.Hvordan undgår eller sletter man en cookie?

De fleste browsere accepterer cookies som standard. Du kan ændre dine
browserindstillinger til ikke at acceptere cookies eller slette cookies fra din
computer. Forskellige webbrowsere kan bruge forskellige metoder til at
administrere cookies. Følg instruktionerne nedenfor, direkte fra de mest
almindelige webbrowserproducenter, for at konfigurere dine
browserindstillinger*.

Microsoft Internet Explorer (IE)

Google Chrome

Safari

Firefox

* Disse links er til
tredjepartswebsteder, som vi ikke har nogen kontrol over – der kan ikke gøres noget ansvar, hvis de er unøjagtige.Cookie-erklæringen opdateres månedligt af Cookie Information . Hvis du
har spørgsmål, så skriv til info@cookieinformation.com. 

Cookie-erklæring senest opdateret 06.08.2022

Hos Ration har vi valgt en flexible levering, hvor det er op til dig hvor hurtigt det skal gå, om du vil have hjemmelevering eller afhente din pakke. Vi har nogle af markedets skarpeste priser og tilbyder gratis levering på alle ordre over 500 kr.

Når du har afgivet din ordre, modtager du en e-mailbekræftelse, og når produkterne er afsendt, giver vi dig også besked. Hvis du giver dit telefonnummer og din e-mail, vil kureren
give dig besked, når din pakke er klar til levering, du vil modtage en meddelelse via sms eller e-mail fra kureren med et forventet leveringstidspunkt, men kun hvis du har givet de nødvendige oplysninger for at
gør det under kassen. 

Skulle uheldet være ude, har du naturligvis en juridisk ret til at fortryde købet. Der er dog nogle undtagelser nedenfor, da det er en fødevare.

Returnering:

Der er ingen fortrydelsesret, da det er en fødevare, som kan blive forringet i forbindelse
med forkert opbevaring eller behandling.

Reklamation

Hvis der er noget galt
med varen Når du køber en vare hos os, har du naturligvis reklamationsret efter købeloven. I den forbindelse gør vi opmærksom på, at da det er en fødevare, har
vores produkter en begrænset holdbarhed. Du kan derfor kun annoncere ved at
kontakte os på service@feelgoodcompany.dk inden for 7 dage efter modtagelse af
din pakke (klagefristen).

Du skal opbevare dokumentation for, at du har givet meddelelse om klagen, f.eks. en e-mail-kvittering.

Du skal returnere varerne til os inden for 7 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at annullere annoncering af købet ved at sende dem til:

Feel Good Company ApS

c/o Blue Water Shipping A/S

Ventrupparken 8b havn 0

2670 Greve

DanmarkVarer skal returneres ubrugte med den originale emballage og kvalitetsmærker
intakte.

Du skal passe på produkterne, før du returnerer dem til os. Vi kan reducere det beløb, vi refunderer til dig, hvis du bruger dem, beskadiger dem eller på anden måde gør noget ud over, hvad der med rimelighed er nødvendigt for at undersøge dem, der reducerer deres
gensalgsværdi - for eksempel åbner og brækker emballagen.

Fortæl os så detaljeret som muligt, hvad problemet med produktet er.

Vi dækker dine forsendelsesomkostninger for returnering af varerne, hvis eklamationen skyldes en fejl i varerne forårsaget af os eller en af ​​vores underleverandører.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og modtage en kvittering for forsendelse. Gem mailkvittering inkl. oplysninger om forsendelsesomkostninger og eventuelt track and trace-nummer.

Bemærk venligst, at vi kun kan modtage returpakker sendt med levering, da vi ikke kan afhente pakker på posthuse eller andre afleveringssteder.

Find os i din lokale

  • Køb Rations sunde måltidsbar i Kvickly
  • Find sunde Ration snacks på coop.dk
  • Find Rations snackbarer I Super Brugsen