Tilbage til arbejdet med Ration

februar 21 2021
Jeg har aldrig været til at spise en stor og tung morgenmad før morgentræning, så jeg snupper altid en Ration-snackbar, før jeg hopper i vandet.

At spise fiberrige snacks mætter sulten

maj 01 2020
Når sulten kommer snigende i ulvetimerne, har jeg gjort det til en vane at spise en RATION-bar. De sørger for, at jeg ikke sætter lunken i køleskabet og begynder at spise usundt inden middagstid.

Brændstof til CrossFitters

april 28 2020
Min søvn og min kost er de to ting, der har størst indflydelse på mine træningsresultater og præstationer. Jeg skal spise godt for at præstere godt, og her er det vigtigt, at min kost giver mig et stabilt blodsukker og den bedst mulige vedvarende energi!

Vigtigheden af ​​et stabilt blodsukker i e-sport

april 04 2020
Mange intense træningspas foran en computer involverer ofte glemte måltider eller lavenergi-måltider. Her RATION-snacks, der kan spises hurtigt og med én hånd, en fordel især til e-sportsturneringer.

Brugen af ​​RATION på rejser

februar 28 2020
Ligesom en racerbil har brug for den rigtige type brændstof for at maksimere sin effektivitet, så har en atlet det samme." - Elitesvømmer Cecilie Holten.

2 år gennem vandet med RATION i kajak

januar 30 2020
Jeg stiftede første gang bekendtskab med RATION, da min far introducerede mig til madbaren i forbindelse med de nationale kajakmesterskaber i 2018. Det kan nogle gange kan det være svært at få noget at spise på en travl rallydag med mange løb.

Fodboldspiller Mathias Leth Jacobsen bruger RATION Baren som sund kost

august 23 2019
Rationbaren giver den rigtige energi og er langt bedre end almindelige sukkerholdige ting, som ofte bliver brændt af efter kort tid. Du får både mættet og sundt fedt på den rigtige måde, og derfor er Ration Bar blevet en fast del af min kostplan, når jeg træner.

Eliteløberen Freja Wærness er helt vild med de nye snackbarer.

august 09 2019
Især til udenlandske konkurrencer, hvor jeg ikke kender mulighederne for indkøb af mad og drikke, husker jeg altid madpakke, elektrolytter og ej i hvert fald mine rationstænger. Jeg er helt vild med den nye og lidt mindre RATION 40g snackbar, fordi den passer perfekt, hvis jeg bare mangler en lille energikilde, der ikke fylder for meget i maven.

Min (RATION) verden - af Eliteløber Freja Wærness

juni 03 2019
Så for mig handler det om at planlægge, gentage og fokusere på min kost, da det er meget vigtigt for en eliteatlet. Derfor er RATION snackbarer en integreret del af mit daglige energiindtag. De rigtige madvalg på de rigtige tidspunkter er afgørende og kan være med til at reducere restitutionstiden, mindske risikoen for skader og forbedre koncentrationsevnen.